Julefrokost – ud af huset

– sammensæt selv din menu

  • Marineret sild med karrysalat og æg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Peberlaks på spinatbund med citroncreme og rugbrødschips.
  • Grønkålssalat m. andebryst (tillæg 10kr/person)
  • Varm andebryst m. rød spidskålssalat (tillæg 10kr/person)
  • Lun leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Ribbensteg med rødkålssalat eller rødkål (sæt streg under det valgte)
  • Frikadeller med stuvet hvidkål
  • Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
  • Mørbrad a la creme med asier
  • Ostefad med 3 slags ost og knækbrød (tillæg på 10 kr. pr. pers.)
  • Frugtsalat lavet på friske frugter med flødeskum
  • Ris ala mande med kirsebærsauce
  • Risalamandecheesecake m. kirsebærgele

Husk selv at købe brød og smør

5 retter 170 kr.

6 retter 190 kr.

7 retter 210 kr.

Synes du der mangler noget i udvalget skal du blot kontakte køkkenet på cafe@kibaekkrydsfelt.dk eller 97191464 og tast 3, så vi kan finde ud af at opfylde dine ønsker.

Download printvenlig dokument med bestilling af julefrokostudvalget her

Se vores aktuelle smileystatus hos fødevarestyrelsen ved at klikke på smilet.

julefrokost

Brunch kr. 198,-

– 3 timers arrangement

• Græsk yoghurt m. hjemmelavet mysli
• Scrambled æg m. bacon og pølser
• Varm leverpostej m. svampe
• 2 slags pålæg m. tilbehør
• Forskellige oste
• Hjemmelavet marmelade
• Hjemmebagte boller og bagerens rugbrød
• Hjemmelavet kringle, kanelsnegle el. pandekager m. sirup
• Inklusiv kaffe, te og juice

Ønskes frugtfad vil der være en merpris på kr. 10,- pr. person

Frokostbuffet 210,-

• Fiskefilet m. remoulade og citron
• Tarteletter med høns i asparges
• Leverpostej m. bacon og champignon
• Rullepølse m. sky og løg
• Roastbeef m. remoulade, løg og surt
• Frikadeller m. rødkål
• Mørbrad a la creme
• Ost m. kiks

Efterårs/vinter anretning 229,-

  • Ørredrilette på salat m. sprøde chips
  • Spicy karrysuppe m. kylling og ristet kokos
  • Asiatisk kålsalat m. rosastegt and.
  • Svinekæber i ølsauce m. bådkartofler
  • Kalvecuvette m. årstidens salat
  • Diverse brød og smør
  • Mini fragilite m. nougatcreme, små medaljer m. creme og brombær, cheesecake i små glas hertil kaffe/te

Den mørke tids anretning 225,-

  • Små krustader m. rørt torskemousse
  • Nudelsalat m. rosastegt kalvecuvette
  • Butterdejsstang m. årstidens salat
  • Pebermarinerede grillkøller med løg og æble kompot
  • Græske frikadeller m. ristede kartofler og fetacreme
  • Diverse brød og smør
  • Citronkage m. brændt marengs, pæretærte m. creme fraiche, pannacotta
    m. rabarbergele hertil kaffe/te

Pålægsbord 115,-

4 slags (ekstra valg 20,- pr. stk)

• Varm leverpostej m. svampe, bacon og rødbeder
• Roastbeef m. remoulade, ristede løg og surt
• Kalverullepølse el. alm rullepølse m. sky og løg
• Hamburgerryg m. ital. salat
• Spegepølse m. remoulade, ristede løg og hjemmesylt
• Steg m. rødkål
• Krydret kyllingebryst m. bacon og ananas

Forretter

Kylling på salatbund m. avocadocreme og sprøde chips 75,-

Dampet laks m. rejer og pikantdressing 78,-

Fisketapas (Bruschetta m. røget ørred, blinis m.marinerede rejer, kartoffelrösti m. gravad laks og syltet rødløg) 80,-

Hønsesalat på ananasring 73,-

Tarteletter m. høns i asparges 75,-

Spinatroulade m. laks eller rejer 77,-

Alle forretter er med hjemmebagt brød

 

Hovedretter

Marineret kyllingefilet m. timian/honning-stegte rodfrugter og paprikasauce 164,-

Marineret skinke (honning, mexico og chili-vanilje) m. kålsalat og skysauce 178,-

Flæskesteg m. brunede kartofler, surt, sødt og sovs 182,-

Wienerschnitzel m. brasede kartofler, ærter, ”drenge” og smørsauce 187,-

Rosastegt kalvecuvette m. broccolisalat og rødvinssauce 189,-

Kalvesteg stegt som vildt m. bønner, waldorfsalat, surt, sødt og vildtsauce 194,-

Langtidsstegt oksefilet m. honningbagte rødbeder og rødvinssauce 198,-

Oksemørbrad m. sauterede grønsager og timiansauce 248,-

Vælg imellem flg. kartofler:

Ristede kartofler, brasede kartofler, flødekartofler, bagte kartofler eller hvide kartofler

Desserter

Fromage eller mousse m. tilbehør 59,-

Cheesecake 62,-

Pandekager m. is og chokoladesauce 64,-

Marineret frugt m. råcreme el. frugtsalat m. fløde 64,-

Hjemmelavet islagkage m. bærcoulis 68,-

Brownie m. vaniljeis og hindbærcoulis eller som kage m. hindbærmousse 66,-

Kaffe og te til desserten 18,-

 

Natmad

Hotdogs m. røde eller ristede pølser 64,-

Biksemad m. rugbrød og rødbeder 68,-

Frikadeller m. kartoffelsalat og surt 75,-

Asparges- eller klar suppe m. brød 75,-

Minicroissanter m. hønse- eller rejesalat 75,-

Pålægsplanke m. brød 84,-

Minicroissanter m. hønse- eller rejesalat 75,-

Det kolde og det lune

Pålægskagemand/kone 12 pers. 594,-

Luksus smørrebrød  40,- (Fiskefilet +5kr)

Alm. smørrebrød 30,- (Fiskefilet +5kr)

Stjerneskud 98,-

Pariserbøf 98,-

Kaffebord

1/1 bolle m. smør 22,-

1/1 bolle m. pålæg el. ost 34,-

1/2 franskbrød m. pålæg eller ost 22,-

Lagkage 34,-

Kringle 28,-

Nøddehorn/kransekage 24,-

Skærekage 16,-

3 slags småkager 15,-

Kaffe/te pr. person 27,-

Drikkevarepriser

Øl 30,-

Sodavand 22,-

Vin pr.flaske 200,-

Medbragt vin (prop-penge) pr. flaske 90,-

Velkomstdrink eller dessertvin pr. glas 32,-

Isvand pr kande (gratis ved køb af vin) 15,-

Værd at vide hvis du vil holde din fest i Krydsfeltet

  • Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til din forespørgsel, hvis I er under 10 personer, og vi ikke har andet i huset
  • Vi gør opmærksom på, at man ikke kan få overskudsmad med hjem, da vi er underlagt strenge regler fra Fødevarestyrelsen
  • Der trækkes 10% fra priser ud af huset

Ønsker du at holde en fest, kontakt Monica på kibaekkrydsfelt@outlook.com eller ring 97191464 og tast 2.

Ønsker du at bestille mad ud af huset, kontakt køkkenet på cafe@kibaekkrydsfelt.dk eller 97191464 og tast 3