Her kan du bestille skolemad for 4. – 9. klasses elever

Pris for skolemad

Prisen for frokost inklusiv snack er 33 kr.

Prisen udregnes pr. måned og afhænger af antal skoledage den pågældende måned. Det vil sige, at det IKKE er det samme beløb, der trækkes fra dit betalingskort hver måned.

Når du tilmelder dit barn, bliver betalingen trukket på dit kort med det samme. Derefter bliver betalingen trukket natten dage før den første, indtil ordningen opsiges. (Forlader dit barn Kibæk skole, er det vigtigt, at I opsiger ordningen)

Ved indmeldelse efter den første i en måned gælder tilmeldingen fra efterfølgende måned. Ønsker du skolemad i indeværende måned, bedes du skrive til kibaekkrydsfelt@outlook.com

En betalt måned og eventuelle fraværsdage refunderes ikke.

Hvis dit barn skal på tur med skolen, så beder skolen om en madpakke.

Skal dit barn på tur med overnatning, får vi besked af skolen om antal dage, barnet ikke er med i madordningen. Beløbet for disse dage refunderes ved, at vi tilbagefører hele beløbet for måneden, og derefter trækkes det korrekte beløb fra det tilknyttede betalingskort

Sådan tilmelder du dit barn

Inden du kan tilmelde dit barn til skolemaden skal du oprette dit barn som “medlem”  via medlemssystemet Conventus (oprettelse er gratis og du kender det måske allerede fra foreningslivet, men skolemaden kræver en ny oprettelser):

Sådan gør du:

1: Klik på  OPRET DIT BARN SOM NYT MEDLEM.
Udfyld medlemsformular i Conventus. Det er vigtigt, du skriver dit barns navn sådan: 8b Peter Madsen. Altså barnets klasse først med lille bogstav og uden mellemrum mellem tal og bogstav. 

Klik send og du modtager dit login på e-mail.

2: Klik nu på  TEGN ABONNEMENT PÅ SKOLEMAD .
Log ind med Conventus brugernavn og adgangskode (som du lige har modtaget på e-mail). Betaling foretages med betalingskort.

Vær opmærksom på at oprettelse på Conventus kan drille lidt hvis du gør det fra din mobil, vi anbefaler brug af PC eller Ipad til, så går det lettere.

Hvis du ønsker at opsige aftalen

Dit medlemskab af madordningen fortsætter, indtil du selv stopper det via medlemslogin.

Sådan gør du hvis du vælger at opsige dit barns madordning

1: Log ind på MEDLEMS LOGIN TIL SKOLEMAD

2: Vælg menuen ØKONOMI

3: Vælg undermenuen ABONNEMENT – OVERSIGT

4: Klik på OPSAGT, du bliver bedt om at trykke OK.
(Husk at opsige mere end 10 dage før den første i måneden)

Ved spørgsmål kan du kontakte os på: Kibaekkrydsfelt@outlook.com