Abonnementsbetingelser for køb af Skolemad

Ved køb af abonnementsaftale med Kibæk Krydsfelt godkender medlemmet, at Kibæk Krydsfelt er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på medlemmets betalingskort.

Oprettelsen af abonnementsaftale med Kibæk Krydsfelt sker ved, at medlemmet tilmelder sig betalingsløsningen via det omdelte link fra Kibæk skole, herunder sker der godkendelse af disse abonnementsbetingelser.

Medlemmet giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at Kibæk Krydsfelt må gennemføre én betalingstransaktion for hver abonnentsperiode, så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres dagen før en ny abonnementsperiode begynder. Kibæk Krydsfelt er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode.

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Indgåede abonnementsaftaler er gældende, indtil de opsiges af Kibæk Krydsfelt eller medlemmet. Opsigelse kan ske løbende, men der refunderes ikke for eventuel resterende forudbetalt periode måneds abonnementet. Opsigelse af abonnementsaftalen kan foretages via medlemslogin på www.conventus.dk.

Fornyelse af kortoplysninger f.eks. ved bankskifte eller nyt dankort, foretages via medlemslogin fra http://www.conventus.dk/. Medlemmet skal selv sørge for fornyelse af kortoplysninger. Medlemmet vil få varsel pr. e-mail om at kortoplysninger skal fornyes.

Den månedlige abonnementspris er sat ud fra antal skoledage pr måned. Det vil sige, at betalingen ikke er ens fra måned til måned

Kibæk Krydsfelt har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af tilmeldingen. Kibæk Krydsfelt indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse. Kortoplysninger arkiveres ikke af Kibæk Krydsfelt. De personoplysninger der behandles er navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-mail adresse.

Kibæk Krydsfelts fulde virksomhedsnavn, adresse og kontaktoplysning:

Kibæk Krydsfelt
Velhustedvej 12
6933 Kibæk

Tlf. 97191464
CVR.: 20727187

Med venlig hilsen

Monica Frandsen
Kibæk Krydsfelt

kibaekkrydsfelt@outlook.com

Telefon: 20 72 71 87